Pressemeddelelse

De III Udvalgte - MOGTHUNHEIMS FORBANDELSE

De III Udvalgte -MOGTHUNHEIMS FORBANDELSE

Forfatter: Paul Anthony Sørensen
Forlag: Forlaget HoneyBadger

Format: b14cm x h22cm,
paperback, sider: 340

ISBN:978-87-972364-0-6
Vejl. Pris: 199 kr.
Målgruppe: fra 11 -14 (-100)

Send email til forlaget

De tre venner Seb, Eliot og Bjørn, finder et skrin på bunden af Øresund. Skrinet er en portal, og mod deres vilje er drengene pludselig De Tre Udvalgte.

Mission: Vend den dystre skæbne for landet Mogthunheim. Og det er med livet som indsats. Hver gang de falder i søvn, vågner de op i Mogthunheim. Men dør de i Mogthunheim, dør de også i deres egen verden.

De tre drenge får heldigvis deres helt egen skytsengel. Uheldigvis er han ikke altid lige kvik og giver nogle virkelig dårlige råd. Og hvad gør man så, når man står over for væsner, man end ikke turde drømme om eksisterede?

I deres egen verden skal de kæmpe mod skole-hjem-samtaler, eftersidninger og en ny megasnobbet pige i klassen. Og så findes der også et mørkets skrin. Hvem som helst kan være deres fjende og uhindret bevæge sig mellem de to dimensioner.

Garanti for mord, gennemført ondskab ... og virkelig akavede øjeblikke. Det er ikke en drøm. Det er virkelighed. Det er et mareridt.

Din søvn vil ALDRIG blive den samme!

“Målgruppe? Romanen er jo en børnebog ... og så alligevel ikke. Den handler også om ledelse — den gode og den dårlige. Og om illusioner og desillusioner og om viljen til ikke at give op. Det er en fortælling om integritet og venskab over for ego og magtbegær.

Historien er jo forsøgt gjort sjov og røvunderholdende til især drenge, selvom en række voksne kvindelige læsere viste sig at græde flere steder... Jeg tror jo altid kun på historien og egentlig slet ikke på målgrupper, selvom jeg har været på adskillige lederkurser og har måttet lade som om, for ikke at blive fyret for mange gange.”

Paul Anthony


Om forfatteren

  • Bagrund i DR’s B&U afdeling
  • Har produceret og instrueret for Channel 4 og Discovery Channel med udsendelser i +60 lande
  • Fakta- og udviklingschef i en række private danske produktionsselskaber
  • Idémand bag flere store TV- succeser bl.a. Undskyld vi er her til DR1 - om Downs syndrom
  • Fhv. faktaredaktør i DR1’s chefredaktion. Ansvar for bl.a. DR1’s sæson 1 Gift ved første blik og søsættelse af serien Rigtige mænd
  • Fuldblods-far til sine tvillinger på 13 og to bonus børn på 13 og 15 år
  • Motto: Må den bedste idé vinde!